skip to Main Content

Fratrædelsespakker

Hjælp dine medarbejdere godt videre

Når vejene skilles, skal ansættelsen afsluttes professionelt, ordentligt og med ro i maven for begge parter. Du kan sikre dig at din medarbejder forlader jer med et godt indtryk og får hjælp til at håndtere de nye skridt, der ligger forude.

Lehman Business har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder til at tage afsked med medarbejdere på en ordentlig og menneskelig måde, så de forbliver positive ambassadører for virksomheden.

For at give den enkelte medarbejder de bedste betingelser for deres fortsatte arbejdsliv, tilbyder vi skræddersyede og fortrolige forløb, som typisk baserer sig på individuelle møder, profiltest, jobsøgningslitteratur, løbende sparring og digitale supplementer.

I forbindelse med større opsigelsesrunder klæder vi også ledergrupper på og tilbyder sparring til at håndtere ikke-opsagte medarbejdere – dog altid i en individuel kontekst. 

Forløbene kan variere i indhold og længde, alt afhængig af behov og årsag til fratrædelse.

Eksempel på en personlig fratrædelsespakke
1x indledende samtale og afklaring af medarbejderens behov
1x Styrkebaseret Talenttest + feedback(indsigt i naturlige styrker og talenter og hvordan de bedst sættes i spil fremadrettet
6 x Mindfulness (MBSR)
6 x Afspænding
4 x Individuelle samtaler med psykolog / karrierecoach med fokus på håndtering af nuværende situation samt handling mod fremtidige ønsker.

Økonomi
Prisen for en fratrædelsespakke kan variere fra kr. 9.700 ekskl. moms til 50.000 ekskl. moms, såfremt fratrædelsespakken indeholder tests og/eller deltagelse i en af Lehman Business’ uddannelser.

Pratisk information

Indhold
Eksempel på forløb:

  • 1x indledende samtale og afklaring af medarbejderens behov
  • 1x Styrkebaseret Talenttest + feedback(indsigt i naturlige styrker og talenter og hvordan de bedst sættes i spil fremadrettet
  • 6 x Mindfulness (MBSR)
  • 6 x Afspænding
  • 4 x Individuelle samtaler med psykolog / karrierecoach med fokus på håndtering af nuværende situation samt handling mod fremtidige ønsker.

Pris
Fra kr. 9.700 ekskl.  moms til 50.000 ekskl. moms

Grevinde Danners Palæ
Back To Top