skip to Main Content

Kurser / Uddannelser

Et sind, der strækkes af en ny oplevelse, går ikke tilbage til dets gamle dimensioner

Uddannelser


Frygtbevidst Ledelse™

Fra frygtbaseret til frygtbevidst ledelse – en verden til forskel.

Frygtbevidst Ledelse™ er for lederen som vil lære at arbejde stress præventivt ind i sin ledelsesform og som skal evne at styrke teamets og organisationens sammenhængskraft generelt og i særligt krævende situationer og perioder.

Bliv klædt på til at forstå menneskers ageren på baggrund af frygtens natur – og stå stærkere i et moderne ledelsesliv.


Søvnvejleder uddannelsen TM

Vil du sove rigtig godt?

Manglende søvn er en alment kendt forklaring og årsag til ikke at kunne fokusere og koncentrere sig, og dermed ikke være i stand til at kunne præstere optimalt. De fleste af os har prøvet det, og vi ved, hvor opslidende det er for vores velbefindende ikke at opnå en optimal søvn. At sove godt er for en del mennesker blevet en luksus, de ikke har adgang til – og det påvirker både privatlivet og arbejdslivet.

Hos Lehman Business uddanner vi Søvnvejledere og uanset om du er HR ansvarlig, skolelærer, direktør eller receptionist, kan du give din viden om søvnen videre til dine kolleger og nærmeste og være med til at påvirke deres trivsel.


F L O W Specialist Uddannelsen TM

Svært ved at mærke?
Kom ud af den permanente travlhed og ind i dit personlige flow.

Der hvor beslutninger føles livsbekræftende og rigtige – og hjælp andre med kunne det samme.

Rigtig mange oplever en travl og stresset hverdag med en stigende indre tomhed til følge. Vi har det meste, men har svært ved at mærke det. Når vi lever fra hovedet og prøver at regne livet ud, mister vi evnen til at handle tro mod os selv, og frustrationerne bygger sig op inden i.

Lærer vi at handle respektfuldt på vores egne behov og ønsker, lærer vi at tage ansvar for vores egen trivsel. Med det får vi nøglen til at kunne navigere i livets mange beslutninger i integritet med den, vi er. I andres oplevelse bliver vi både mærkbare, gladere og inspirerende.

FLOW Specialist Uddannelsen – BASIS – Hold 10 starter 28. februar 2022


Kurser


MBSR

Mindfulness Baseret Stress Reduktion

MBSR anbefales af Sundhedsstyrelsen og Sundhed.dk som både forebyggende indsats under mental sundhed og som videnskabeligt veldokumenteret program med effekt på stress, angst, depression og kroniske smerter hos både ellers raske personer og kronisk syge.

Back To Top