skip to Main Content

Omdrejningspunktet for Lehman Group er menneskets trivsel i arbejdslivet

Lehman Group består af 3 virksomheder

Lehman Partners, Lehman Business og Lehman Care, som ejes og drives af Direktør Helle Lehman og team. Lehman Group har afdelinger i Skodsborg og Aabenraa.

Lehman Business

Hos Lehman Business tilbyder vi skræddersyede, effektive og evidensbaserede læringsforløb til erhvervslivet, som er hurtigt omsættelige i en travl hverdag og som hjælper mennesker til at mestre deres arbejdsliv.

Vores faglige teams består af erhvervskonsulenter samt psykologer, karriere coaches, fysioterapeuter, mindfulness- og søvn eksperter der i deres rådgivning gør brug af både personlige og digitale værktøjer.

Vi er specialiserede i stress, angst og lettere depressions problematikker og har i mere end 15 år hjulpet mennesker igennem sygemelding og tilbage på arbejdsmarkedet.

Hvert år hjælper vi mere end 1.200 sygemeldte mennesker med at genfinde fodfæste efter sygemelding.

Vi samarbejder med kommuner, virksomheder og privatpersoner og glæder os over hvert eneste menneske, som genfinder livsglæden, arbejdslysten og trivslen i hverdagen.

Vores tilgang er helhedsorienteret og eklektisk baseret – vi ser det hele menneske, vi står overfor.

Vi gør brug af personlige og digitale værktøjer og udvælger nøje den rette sammensætning af læring og samtaler ved hver eneste indledende samtale. Vi hjælper det enkelte menneske med at skabe indblik i egne tankeprocesser, opnå en forståelse for livsstrategier og relationelle færdigheder, som kan hjælpe dem med at finde fodfæste i livet igen.

Vi tror på, at indsigt skaber udsyn, men at den rette handling skaber forvandling.

Vi har kun de dygtigste kapaciteter til at hjælpe vores borgere med at omsætte teori til praksis, for derved at skabe reelle handlemuligheder.

Vores team består af psykologer, psyko- terapeuter, fysioterapeuter, søvneksperter, erhvervsfolk og fagspecialister.

Lehman Care

Lehman Care henvender sig til mennesker, der i kortere eller længere tid har været uden for arbejdsmarkedet grundet fysiske og/eller psykiske udfordringer og som har brug for en skånsom tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Alle forløb hos Lehman Care er kendetegnet ved, at de er individuelle, håndholdte og har fokus på afklaring i forhold til arbejdsmarkedet.

Lehman Care arbejder social økonomisk og vi har etableret et ”inhouse” praktik og afklaringsforløb med fokus på, at ”Ingen kan alt – men alle kan noget”.

På første salen i vores dejlige lokaler i Aabenraa producerer vi bl.a. Lehman Care Tyngdedynen, udfører opgaver for lokale virksomheder, som f.eks. pakning og forsendelse af te og kaffe, designopgaver, montage opgaver, diverse administrative opgaver m.m.

I am so grateful for the sessions I have had with phycologist, Lise Liv Skovgaard, from Lehman Business. From the very first session, she made it very easy for me to open up and talk about areas/situations of my professional life, which I found challenging and were bringing me stress that subsequently also influenced my personal life.

During our conversations I discovered my fears, my stressors, but also my values and my voice. I am now more confident and more present. She has helped me change my perspective on how I see certain situations. Something that previously brought me anxiety, now I am confident that I can turn those situations into positive experiences that I can learn from and develop professionally. She has given me tools and techniques that I can use to bring more balance in my work and private life. This has made a big difference to my general wellbeing and happiness.

Automation Specialist
Global Marketing PANDORA

Jeg har gennem de sidste mange år med stor tilfredshed og flotte resultater samarbejdet med Lehman Business omkring udvikling af ledere og mellemledere i både mindre og større virksomheder, med fokus udvikling og udfoldelse af lederevner og menneskelige potentialer.

Mette Saga
Head of Global Brand Studio, Global Marketing & Communications, Milestone Systems

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lehman Business er placeret ved skov og strand
Back To Top