skip to Main Content

Søvnforløb – Sleep Well

Søvn er gud – tilbed den

Har du svært ved at falde i søvn?
Vågner du alt for tidligt?
Eller har du brug for hjælp til at forbedre din søvnkvalitet og føle dig udhvilet og klar i hovedet –  hver dag?

Uanset symptomer på suboptimal søvn, er der hjælp at hente.

Søvnproblemer kan hænge sammen med andre problemer i tilværelsen, fx bekymringer, travlhed, stress og smerter. Trods det, er det en god ide at takle søvnproblemerne særskilt, for hvis søvnen ikke fungerer, bliver du fastholdt i et negativt mønster længere end nødvendigt, da søvnproblemer går ud over både krop, psyke og dermed din ydeevne. Den gode nyhed er, at der findes metoder og strategier, som helt uden medicin, kan hjælpe dig til at få en bedre søvn. I de fleste tilfælde er det ofte enkle råd, der skal til for at ændre en uhensigtsmæssig sovevane.

Lehman Business tilbyder i samarbejde med søvnekspert, Mikael Rasmussen, søvnrådgivning til dig, der vil give dig selv den bedste gave, du kan give dig selv: en god nattesøvn!

Søvnforløbet varer 5 uger og består af 4 elementer og vil typisk bestå af en indledende samtale, efterfulgt af et antal opfølgninger ansigt til ansigt og/eller telefonisk/digitalt. Rådgivningen forudsætter en aktiv indsats fra din side, og du skal være villig til at afprøve de forskellige råd og metoder, som gives. Under hele forløbet skal du føre søvndagbog for at følge de forandringer der opnås.

Forløb og priser
Pris for et individuelt, skræddersyet søvnforløb med søvnekspert, Mikael Rasmussen – kr. 9.500 ekskl. moms.
Pris for et online søvnforløb med Mikael Rasmussen samt 2 individuelle samtaler med en uddannet Søvnvejleder: kr. 6.300 ekskl. moms.

Praktisk information

Indhold
2 individuelle samtaler eller skræddersyet forløb

Hvor
Online

Pris
Søvnforløb 2 individuelle samtaler kr. 6.300 ekskl. moms
Skræddersyet Søvnforløb kr. 9.500 ekskl. moms


Medarbejderens individuelle mentale- og fysiske sundhed

Andre forløb:

Back To Top